Парламентарно представена партия създаде работа на главния прокурор.ДПС ще сезира главния

...
Парламентарно представена партия създаде работа на главния прокурор.ДПС ще сезира главния
Коментари Харесай

ДПС към Иван Гешев: Интересни китайци и руснаци са получили гражданство срещу инвестиция

Парламентарно представена партия сътвори работа на основния прокурор.

Движение за права и свободи ще сезира основния прокурор по получени от тях сигнали за нарушавания при придобиване на българско поданство посредством вложения или така наречен " златни паспорти ".

" Ще желаеме цялостна инспекция от прокуратурата за всеки обособен случай. Това, което виждаме от документите, е ужасно – появяват се доста забавни китайци, руснаци и всевъзможни там. Искаме да разберем кой е лобирал за всеки от тях, какви нарушавания и какви далавери са правени с тези паспорти ", съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, представен от БНР.

По думите му от 2013 година до момента 103 лица са придобили българско поданство по този метод. А точно " златните паспорти "  са измежду аргументите Съединени американски щати да не отстраняват визите за българи.

Хамид изрази страдание, че техният план за възбрана на " златни паспорти " и инспекция на всички проблеми е бил отритнат в отрасловата комисия за сметка на законопроект, препоръчан от Министерски съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР